Velkommen til: The Sweater Collection

The Sweater Collection er hurtigt blevet en af vores bestsellere, og det forstår vi godt.

Kollektionen er et resultat af et stærkt designsamarbejde med de to kvinder bag Stilleben - Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft, der begge er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi med speciale i glas og keramik. Stilleben er, udover at være et anerkendt designbrand, en online og fysisk butik med en kurateret blanding af forskellige interiørdesigns.

Designsamarbejdet er opstået gennem en fælles respekt for hinandens håndværk og er resulteret i en vellykket kollektion med stærke islæt fra både Stilleben og Silkeborg Uldspinderi.

Silkeborg Uldspinderi - The Sweater Collection

Din yndlingssweater i sofaen

The Sweater er en enkel, mønstret plaid, der er designet til at skabe den samme følelse som din yndlingssweater, som du lige har trukket over hovedet og efterladt på sofaens armlæn.

Plaiden kommer i 6 klassiske farver, rose, blue, yellow, brown, cobalt og green. Farverne er nøje udvalgt ud fra en varm farveskala, og tilføjer en fredfuld og harmonisk stemning til rummet, som forener æstetik og hygge i stuen, på terrassen eller i soveværelset hele året rundt. Silkeborg Uldspinderi - The Sweater Plaid

Langtidsholdbar kvalitet

Tæppet er vævet i 100% kæmmet uld for at give den en dejlig varm og blød kvalitet. Uld er et unikt naturmateriale, der både kan køle og varme på grund af fibrenes særlige struktur, der kan rumme masser af luft. Det er luften i et tekstil, der isolerer og derfor er en tynd uld-plaid langt varmere end en tykkere plaid i eksempelvis bomuld.

'The Sweater Collection' er en hyldest til den skandinaviske tradition for kunsthåndværk og kvalitet. Vi håber, du synes om den.

Se hele kollektionen her.