Den perfekte julegave til ham, hende, dem eller måske dig selv

Giv gaver der er skabt med kærlighed og til at holde mange år frem. Vores designkatalog består af utallige julegaveidéer, der alle indbyder til hjemlig hygge i fællesskab med familie og venner. Traditioner, kvalitet og kompromisløst design har været nøgleord for tilblivelsen af disse designs, og kollektionen bygger på kontraster mellem kølige, hvide nuancer og varme jordfarver i en ny og moderne fortolkning.

Kan man pakke en ø ind?

Vores Ø-serie er vævet i 100% skandinavisk uld. Uld er et unikt naturmateriale, der både kan virke kølende og varmende på grund af fibrenes særlige struktur som tilpasser sig klimaet. Vores Ø-serie er klassiske uldplaider alle opkaldt efter små danske øer. Varme, fyldige og perfekte til de kølige aftener eller en rolig stund foran pejsen. Denne serie kan også bruges som sengetæppe. Den perfekte gave til en du holder af.

En historisk gave

Athen-serien er kraftige og tætte. Uldplaiderne er vævet i en lang række farver som med sikkerhed vil passe til enhver bolig. Den tætte vævning af ulden skaber et langtidsholdbart produkt hvortil uldfibrene giver volumen og luftighed. Athen-serien består af plaider med et smukt fald og masser af varme samt puder der passer til plaiderne.

Det er vores mål at tilføre traditionel, skandinavisk julehygge i tidsløse designs, som passer ind i et hvert hjem. Vores designs bringer glæde hos modtageren – og byder julen velkommen med varme, hygge og en kompromisløs kvalitet.