Certificeringer

FOR EN BEDRE FREMTID

Vi er på en konstant rejse. En rejse med at fremstille produkter af den højeste kvalitet af de fineste naturlige materialer, mens miljøets bedste interesser holdes i hævd.

RWS og RAS Certificeringer

Hos Silkeborg Uldspinderi sætter vi en enorm ære i vores kollektion, som ikke kun viser skønheden i vores nordiske arv, naturen og de skiftende årstider, men som også afspejlervores urokkelige engagement i høj kvalitet.

Silkeborg Uldspinderi er certificeret efter Responsible Wool Standard (RWS) og Responsible Alpaca Standard (RAS), som certificerer og sporer uld og alpaka fibre fra kilden til det endelige produkt. Certificeret af Control Union CUC-891558.

Mens vi omfavner bæredygtighed og dyrevelfærd, vil langtidsholdbar kvalitet altid være den vigtigste faktor.
The Responsible Wool Standard (RWS) og
Responsible Alpaca Standard (RAS)
påkræver at der er styr på dyrevelfærd og ansvarlig jordforvaltning hos de farmere og gårde vi arbejder sammen med. 

Alpaca Origin Mark

ALPACA MARK-mærket garanterer kvaliteten af alpaka-fibren brugt i produktet. Det er dermed en forpligtelse til fortræffelighed, på vegne af alle medlemmer af IAA, som beskytter virksomheder og forbrugere.

Woolmark

Det ikoniske Woolmark-logo er din garanti på top-kvalitets produkter med varig holdbarhed, overlegen ydeevne, samt den bedste uld. Certificeringen repræsenterer et løfte om uovertruffen holdbarhed, fremragende ydeevne og førsteklasses fiber i hvert eneste certificeret produkt.

Secret RWS certificeret