Hold dig lun i vinterferien

Kalenderen siger vinterferie. Og selvom vi så småt begynder at kunne ane lysere, lunere tider, så har vinterens mørke og kulde stadig godt bid i os. Skal vinterferien tilbringes i Danmark, så skal meget af tiden nok bruges inden døre – men fortvivl ej – vi kan hjælpe dig med at holde varmen.

 Plaider er et must i hjemmet for en hyggelig og varm atmosfære. Med en lækker og blød plaid bliver det ekstra hyggeligt at krybe sammen på sofaen med en god bog eller en sjov film. Vores sortiment byder på lækre plaider og puder til enhver smag og stil – alt fra nordiske farver som grå og beige til farverige toner af blå og grøn samt flotte naturmønstre, striber og grafiske print.

 

Unikke egenskaber

Hos Silkeborg Uldspinderi arbejder vi med to typer af materiale til vores plaider: uld fra får, fibre fra alpakaen samt et miks af de to. Vi har et særdeles unikt kendskab til netop disse to materialer – og ynder at kalde os selv eksperter. Alle materialer udvælges og forarbejdes nænsomt for at opnå den bedste kvalitet, så produkterne kan holde sig pæne i mange år frem.

Uld og alpakafibre har hver især unikke egenskaber. Uld og alpakafibre isolerer og holder på både varme og kølighed. Uldfibrene giver volumen og luftighed, mens alpakaens lange, glatte fibre giver ekstraordinær blødhed og lethed.

 En plaid bidrager til den gode feriestemning

 Plaider er perfekte til den del af dagen, der skal nydes i et afslappende miljø – og i særdeleshed, når kalenderen siger ferie. En plaid kan bruges på sofaen til en hyggelig stund eller i en blød lænestol med en god bog. Når man hygger sig alene eller er flere sammen, er der altid en god stemning - en plaid bidrager positivt til begge situationer.

Vi ønsker dig en skøn og lun vinterferie.

Se hele udvalget af bløde og lune plaider lige her.