Cusco – en klassiker i ny forklædning

Kender du Cusco? Udover at være en by, der agerer kulturelt centrum for kunst og kultur i det sydøstlige Peru, og som oprindeligt var hovedstad i Inkariget, så er det også navnet på vores eksklusive serie af puder og plaider i 100% baby-alpaka.

Hos Silkeborg Uld arbejder vi med alpaka fra Peru, hvor langt størstedelen af bestanden lever naturligt. Her har man gennem generationer forfinet håndværket i at omsætte den rå fiber til smukke tekstiler af meget høj kvalitet.  

Cusco er ingen undtagelse og med lanceringen af nye farver på både puder og plaider, får du nu et bredt udvalg af farver, der kan personliggøre dit hjem.

Silkeborg Uldspinderi Cusco Plaider

Et stærkt farvefelt

Vi har netop lanceret plaiden Cusco i fire dybe farver; Denim Blue, Deep Blue Ocean, Teal Green og den røde Ruby. Et stærkt felt af farver, der henvender sig til dig, der godt kan lide at sætte lidt kulør på boligindretningen.
 
Se alle de fine plaider og puder lige her.

Silkeborg Uldspinderi Cusco puder og plaider

Eksklusive Alpacapuder

Cusco er også navnet på en serie af bløde puder i baby-alpaka i samme farveskala som plaiden. Det er så fint at sætte puder til i matchende farver, så man skaber sammenhæng i rummet. Puderne er netop lanceret i Denim Blue og Deep Blue Ocean og kommer i tre forskellige mål, så du kan skabe liv og variation i sofaen.


Se hele vores udvalg af farverige Cusco puder lige her.