Tag ulden med på tur

 

Sommeren har meldt sin ankomst, og vejrudsigten lover høje temperaturer og en næsten skyfri himmel. Nu er det endelig tid til at tage hul på udelivet. Smør en lækker madpakke og kom den i picnickurven sammen med lidt snacks og drikke. Tag venner, familie eller din partner under armen, og sæt kurs mod den nærmeste skov eller strand – måske allerede i weekenden?

Kaffe, snacks og selvfølgelig en varm plaid

Pak en frokostkurv, tag en plaid og pude med, og hold en picnic med kolde forfriskninger og lækre snacks på stranden eller på din søndagstur. Vores 'Plain Beat' plaid er lavet af dejlig, blød og 100% ren uld med livlige firkantede tern i et smukt mønster skabt af den danske designer Tina Ratzer. Med sit taktile, varme og rolige udtryk er den fine plaid perfekt til sommerens mange, vidunderlige udendørsoplevelser.

Forlæng sommeren

Gå sommeren i møde med nye tekstiler og farver, der sætter kulør på dit uderum – hvad enten det er på terrassen, altanen, i haven, orangeriet eller sommerhuset. Med bløde tekstiler forvandles den personlige oase til et hyggeligt og ganske enkelt uimodståeligt sted. Skab stemning og forlæng de skønne sommeraftener under åben himmel med masser af bløde puder og lune plaider.