Gaveguide til ham og hende

Året er fyldt med højtider og til enhver fest hører en gave. Men en gave er ikke bare en gave. Den må gerne være unik, specielt udvalgt og noget man kan glæde sig over hver dag. Vores kollektioner er udviklet af vores eget team, som udformer designobjekterne ud fra den stolte, skandinaviske håndværkstradition. Et tæppe, pude eller halstørklæde fra Silkeborg Uldspinderi vil med garanti rumme den perfekte gave til enten fødselaren, de nybagte forældre eller den stolte student.

Tørklæde til bedstefar, far, bror, ven eller ham som kun du kender navnet på…

Et tørklæde kan være med til at fuldende et outfit og tilføjer et strejf af farve til et ellers nedtonet hverdagslook. Hvad enten man er til et mere klassisk look eller har lyst til at give den lidt ekstra gas med farve, er der noget for enhver smag i Silkeborg Uldspinderis kollektion af kvalitetstørklæder. Vælg et ensfarvet tørklæde i neutrale farver som Arequipa i farven ’Walnut Brown’, som smukt komplementerer farven på overtøj eller sko, eller vælg mønstre, striber og spraglede detaljer for at skabe kontrast som eksempelvis Flow i farven ’Blue Bordeaux’. Man kan også vælge modige blokfarver såsom en iøjnefaldende rød, varm gul eller dyb koboltblå som Cusco i farven ’Sparks Curry’, for maksimal effekt.

Pude og plaid til bedstemor, mor, søster, veninde eller hende som kun du ved hvem er…

Vores mange puder er komfortable, men er også en rolig tilføjelse, der ikke larmer i indretningen. Ved at kombinere forskellige pyntepuder, farver og mål, kan man skabe sit helt eget udtryk – du kan enten vælge selv eller give modtageren muligheden. Sæt prikken over i'et på indretningen ved at tilføje en plaid til sofaen, lænestolen eller sengen i soveværelset. Med vores store udvalg af puder og plaider i forskellige farvekombinationer og i forskellige størrelser, kan du med garanti finde noget til modtagerens hjem. En skøn gave i god kvalitet som vil blive husket, hver eneste gang plaiden trækkes på - eller hovedet blødt lander på puden.