Populære sommerfarver

Med sol og sommer kommer en helt naturlig lyst til at gøre hjemmet lysere og mere luftigt. Med vores bløde farver inspireret af naturen, skabes en lys og rolig base. Med tekstil og finurlige farvesammensætninger, har vi ud fra et legende perspektiv, skabt en række farverige og smukke plaider og puder, der forener hygge og æstetisk i indretningen.

Skab feriestemning i dit eget hjem

I vores designkatalog findes både levende og luftige udtryk i lyse, skandinaviske toner, som står i en smuk kontrast til den danske sommers utallige, grønne nuancer. Ønskes en feriestemning i udemiljøet, kan puder og tæpper i dekorative, varme farver tilføje ethvert rum en eksotisk og sydlandsk stemning. Bløde, lækre puder og plaider er med til at skabe stemning og giver et afslappet samt indbydende udtryk. Herudover er tekstiler en enkel måde, hvorpå indretningen kan fornyes og forandres med nye farver og materialer.

Plaider i trendy- og tidløse sommerfarver

Plaider tilføjer smukke farver og et skønt udtryk til hjemmets mange hyggelige kroge. Puder og plaider er en god og nem måde, hvorpå man kan afprøve nye farver i indretningen. Med modige, dristige farver understreges en personlig smag og tilføjer samtidig hjemmet liv og energi. Vores farvede plaider komplimenterer smukt hinanden, men står lige så smukt alene. Farver kan påvirke vores humør på mange forskellige måder, og det har vi gjort os umage i, at tænke ind i vores designsamarbejder og egne designs på bedste vis.