Giv dit inde -og uderum farver

Med vores kollektioner af farverige plaider og puder, har vi gjort det nemt at kombinere forskellige farver og materialer i et dekorativt, personligt udtryk. De lyse sommeraftener, der venter lige rundt om hjørnet, kalder på hyggelige stunder med familie og venner under åben himmel. Skab et gennemført og harmonisk udtryk i dine inde- og uderum med denne sommers skønne trendfarver.

 Farvetrend 2021

Vi har set et øget fokus på boligen og dens betydning for vores hverdag. I en tid med usikkerhed og mere tid brugt i hjemmet, bliver indretningen mere betydningsfuld. Derfor er en trend i 2021 også at indrette hjemmet i en harmonisk, jordnær farvestil, der både skaber ro, men også passer perfekt ind i den nordiske minimalisme. I vores kollektion findes smukke, naturlige farvenuancer, der giver plads til ro og balance. De neutrale og bløde farver afspejler vores skiftende livsstil mod et mere miljøvenligt og bæredygtig liv fyldt med ro og tryghed i nære omgivelser.

 Neutral farvepalette for balance og harmoni

Vores rolige, jordnære nuancer er inspireret af den nordiske naturs rå skønhed. Vores farvesortiment skifter fra klare blå nuancer til neutrale sandfarver, der leder tankerne mod de nordiske kysters strand og hav. De støvede grålige og sandfarvede nuancer tilføjer ethvert inde- og uderum et tidløst udtryk og giver dit hjem et mere sofistikeret og eksklusivt udseende. Når du vælger plaider og puder fra vores brede farveskala, kan du skabe variation mellem farverne i dine rum og på den måde opnå fine kontraster, som stadig harmonerer farvetonerne imellem.

 

Vi har ligeledes skabt en serie af varme, jordnære farver, der passer sammen med de mere neutrale farver. De rødbrune farver bliver en af sæsonens helt store trends, hvis nuancer alle leder tankerne mod den dybe lerjord eller den udenlandske ørkens røde, varme sand.