Pyntepuder er som prikken over i'et

Puder hører ikke kun sofaen til; de kan skabe glæde mange steder i hjemmet. Du kan for eksempel sætte dem i din yndlingslænestol, tilføre din seng den ekstra komfort eller gøre entréens bænk blød og indbydende. Med vores store pudesortiment i forskellige størrelser og farver, kan du nemt og enkelt skabe et sofistikeret udtryk i boligen hele året rundt.

Puder skaber nyt liv i boligen

Puder kan nemt skiftes ud og giver en sammenhængende, hyggelig stemning i hjemmets kroge og hjørner. Puder giver samtidig nyt liv til din gamle sofa, vintertrætte havebænk eller hængekøjen, som har ligget lidt for længe bagerst i kælderrummet. Ved at kombinere pyntepuder i rolige- og modige farver i forskellige mål, kan du skabe dit helt eget, unikke udtryk, som i den grad understreger dig, dit hjem og netop den følelse af hjemlighed som kendetegner dig.

Vi er uldnørder

Komfort er vigtigt – nogle vil mene, at det er altafgørende. En siddeplads er altså bare bedre med en pude i ryggen, og luren bliver akkurat dét hyggeligere med et blødt og behageligt hvilested til hovedet. Vores puder er, som resten af vores designkatalog, produceret ud fra vores store viden omkring uld.

Vores puder 

Vi har udelukkende kompetente produktionsfolk, som over mange år har tilstræbt sig en bred viden omkring kvalitet. Vores uldpuder fås i 100% ren uld, der sikrer at de er bløde og indbydende, og samtidig er de designet i en bred, tidsløs farveskala. Derudover fås vores puder i baby-alpaka, som til forskel for den rene uld, er blødere og dét mere luksuriøse.