Plaiden skal med ud i det blå

En plaid er rigtig god at have med på tur. Derfor bør den tage del i pakkelisten, når i skal på tur i det blå - dette vil helt sikkert værdsættes af alle aldre, da plaiden spreder hygge både ude og hjemme.

Når man er flere afsted sammen fungerer plaiden fint som samlingspunkt - både for store og små. Bred plaiden ud i parken eller ved stranden og lad den være jeres bløde mødested - når børnene kommer tilbage fra leg i vandkanten eller den glade giver har hentet kolde forfriskninger i den nærliggende butik.

Uldplaiden er blød og god at sidde på - så tag den med til der, hvor du skal hen. Plaiden sikrer til hver en tid komforten når man er væk hjemmefra – selvom udtrykket siger ’ude godt, hjemme bedst’ bør en lille lur i naturen ikke undervurderes.

Tag også plaiden med når i skal på cykeltur - Tag den i cykelkurven og inviter dine nærmeste med på picnic i sommerlandet. Dæk op med sommerligt service og server lækre snaks, mens i sammen nyder en hyggestund i naturens skød.

En god uldplaid holder fint til at være med udendørs - om det er hjemme på terrassen eller ude i naturen bør man se frem til at nyde denne mulighed for at ligge på sin bløde plaid og kigge op mod en skyfri himmel på en skøn dag. Tag den bare med ud, den tåler at blive vasket.