Kom efterår og vinter i møde med et lækkert tørklæde

 

 

Efteråret er så småt ved at snige sig ind, og med det følger friske morgener og en sprød efterårsluft. Vores tørklæder er udført i det luksuriøse materiale ’baby alpaka’ fra start til slut, og kommer i en lang række smukke designs og moderne farvesammensætninger.

Vi har valgt udelukkende at arbejde med de fineste kvaliteter idenfor alpaka til vores tørklæder, nemlig ’baby alpaka’. Alle fibre bliver til og forarbejdet lokalt i Peru, hvor alpakaerne lever i naturlige omgivelser og hvor man har mere end 1000 års erfaring med forarbejdning af alpakafibre.

Baby-alpaka føles blødt, smidigt og glat, og fibrene er usædvanligt stærke og elastiske. Alpakafiber har en naturlig glans, der giver vores produkter et eksklusivt udseende.

Tilføj et farverigt indspark i hverdagen

Et tørklæde kan være med til at fuldende et outfit, og tilføjer et strejf af farve til et ellers nedtonet hverdagslook. Hvad enten man er til et mere klassisk look eller har lyst til at give den lidt ekstra med farve, er der noget for enhver smag i Silkeborg Uldspinderis kollektion af kvalitetstørklæder.

Vælg et ensfarvet tørklæde i neutrale farver som komplementerer farven på overtøj eller sko, eller vælg mønstre, striber og spraglede detaljer for at skabe kontrast og et mere legende udtryk. Man kan også vælge modige blokfarver såsom en iøjnefaldende rød, varm gul eller dyb koboltblå for maksimal effekt.