Forny indretningen med bløde plaider og puder

Plaider og puder er et must i hjemmet for en hyggelig atmosfære. Med en lækker og blød plaid bliver det ekstra hyggeligt at krybe sammen på sofaen med en god bog eller en sjov film. Vores sortiment byder på lækre plaider og puder til enhver smag og stil – alt fra nordiske farver som grå og beige til farverige toner af blå og gul samt flotte naturmønstre, striber og grafiske print.

Plaider i smukke farver skaber hygge

Vores plaider og puder kan bruges til lidt af hvert. Det er ikke kun i sofaen og i stuen, at de kommer til deres ret. I soveværelset kan du bruge din plaid som et funktionelt og flot sengetæppe. Det er lækkert på de lidt køligere nætter, hvor dynen ikke er nok i sig selv, og så ser det flot ud på sengen i løbet af dagen.

Plaider og puder er også skønne på børneværelset, når børnene skal have et hyggehjørne med masser af varme. På terrassen kan du også gøre brug af dine farverige plaider og puder, hvor de pynter i havestolen og giver varmen på de sene sommeraftener. Vi har mange udgaver i alverdens smukke farver – om du er til det ensfarvede og rolige look eller du er mere til mønstre og iøjnefaldende farver.

Et spændende pudeunivers

Vores unikke puder forkæler hjemmet med bløde elementer, hygge og ren afslapning. Puder giver ekstra komfort og giver nyt liv til din gamle sofa, vinterslidte havebænk eller hængekøjen bagerst i haven. De kan også nemt skiftes ud alt efter hvilket udtryk man går efter eller trend. En hurtig fornyelse er enten at matche puderne med sofaens betræk eller finde kontrastfarver, hvis man er lidt mere modig. 

Vores uldpuder fås i 100% ren uld i en flot farveskala – altid bløde og indbydende. Derudover fås puder udført i baby-alpaka, der er end tand mere bløde og luksuriøse til sammenligning med uldpuderne. Begge designs fås i kvadratiske og aflange puder. Silkeborg Uldspinderis kvalitetspuder kommer ved levering med fyld, som er valgt ud fra at de skal kunne stå og holde en flot form i mange år frem.