Kvalitetsplaider i uld

Plaider kan bruges hele året rundt og mange steder i hjemmets inde -og uderum. Indret din bolig med bløde tekstiler, der skaber en indbydende og hjemlig stemning hos alle der kommer på besøg. Uldplaider laves i mange farver og kvaliteter, derfor vil du blive overrasket over hvor blød og delikat en uldplaid kan være. Der er stor forskel på en skandinavisk uldplaid og en ’almindelig’ uldplaid. Den skandinaviske uldplaid er mere grov og fyldig, mens den almindelige er lettere og blødere.

Uldplaiden er det perfekte hverdagsprodukt

Når det gælder ting der skal bruges i hverdagen, er det vigtigt at kvaliteten og holdbarheden er i højsædet. En uldplaid er ikke 'bare' en plaid, den er udover at være middel til boligindretning også en kilde til rolig og hyggelig steming. Du bør være kræsen når du udvælger hvilken type uldplaid, der passer helt til dine behov. Sigt altid efter at finde de bedste kvalitetsplaider på markedet. Kvalitet er en følelse, som skal i fokus hver dag.

Mange års indretning

Uldplaider har været brugt i indretningen af skandinaviske hjem gennem rigtig mange år. Uldplaider findes i et stort udvalg af størrelser og mønstre - derfor er det muligt for dig at finde den plaid, der passer bedst ind i din personlige stil.  En uldplaid passer lige ind i den placering du ønsker den skal have - om det er i en kurv, i sofaen, på lænestolen eller på terrassen - vil plaiden ligge og give et indbydende indtryk af rummet. Uldplaider skaber en hyggelig og rolig stemning i hjemmet - De skaber et hyggeligt og velkomment indtryk, der byder gæsterne ind i varmen. En farvet uldplaid kan bruges til at understrege personligheden i dit hjem og bidrage til en sammenhæng mellem kunsten på væggene og sofaen.

Tid til afslapning

Skab en hyggelig stemning i nuet med en uldplaid. Når du kommer hjem og når til den tid på dagen - hvor du tager dig tid til at sidde på sofaen og nyde den gode stemning, kan en uldplaid sætte prikken over i’et. Et varmt tæppe giver en stemning af ro, hygge og afslapning. Du kan byde venner og familie med til hyggen, hvor i kan sidde sammen med en kop kaffe i stuen eller udenfor til en lang og kølig sommeraften på terrassen. En god bonus ved en uldplaid er at den tåler en maskinvask, med en viden om at varen kan renses bliver man også mere modig når det gælder brugen - tag trygt plaiden med ud på terrassen og vask den efter behov.