Vores produkter

Hos Silkeborg Uldspinderi har vi et stort udvalg af plaider, sengetæpper, puder og halstørklæder. Vi arbejder kun med kvaliteterne Uld og Alpaka, da det er de fibre der giver os det bedste produkt. Vores viden om Uld og Alpaka er indsamlet gennem de tre generationer Silkeborg Uldspinderi har eksisteret i.

Efter mange år som uldspinderi

Efter de mange år sætter vi stor ære i at kalde os Uld-nørder, vi bruger vores viden dagligt og udvælger kritisk de materialer vi bruger til at væve vores produkter af. Vores produkter er lavet til boligindretning, hvor du får et funktionelt produkt i et æstetisk design. Vi startede ud med kun at lave produkter i Uld, men fandt en stor interesse i de muligheder man har ved brug af Alpaka-fibre. I dag har vi rigtig mange produkter i Alpaka, både plaider, puder, halstørklæder og sengetæpper.

Halstørklæder, puder og sengetæpper

Silkeborg Uldspinderi er mest kendt for at væve plaider - Da det er plaiderne i Uld, der engang lå til grund for virksomhedens oprindelse. Gennem årene har vi fået øjnene op for det fantastiske ved sengetæpper, puder og halstørklæder i kvaliteterne Uld og Alpaka. Vores halstørklæder er lavet i Alpaka, det gør dem utroligt bløde og delikate at have på. Vores sengetæpper er lavet i både Uld og Alpaka. Ligesom plaiderne og sengetæpperne er vores puder er lavet i både i Uld og Alpaka

Kvalitet kommer før design

Da topkvalitet er vores største fokus i virksomheden, kommer denne altid før et design. Vi producerer ikke en vare før vi er sikre på at kvaliteten lever op til vores høje standarder. For at kvaliteten og designet kan gå hånd i hånd har vi indledt designsamarbejder med dygtige designere - På denne måde kan vores kompetencer indenfor kvalitet sammensættes med designerens viden om farver og mønstre. Kvalitet og pris går hånd i hånd, hvilket betyder at vores produkter er alle pengene værd. Vores priser er forskellige alt efter hvilket produkt du vælger - Uld er billigere end Alpaka, derfor er vores produkter i Uld billigere end produkterne i Alpaka.

Både Uld og Alpaka er utroligt holdbare fibre, der gør at vores produkter holder i mange år. Der er mindre udskiftning af produkter i høj kvalitet, da de holder i mange år.

Vores udvalg af Alpaka-kvaliteter

I materialet Alpaka har vi følgende to kvaliteter; Baby Alpaka og Premium Baby Alpaka. Disse navne kommer af blødheden i Alpakaen. Ordet Baby betyder ikke at det kommer fra en Baby Alpaka, men helt simpelt af at det er utroligt blødt - Premium Baby Alpaka er en tand dyrere og endnu blødere, derfor har vi lagt ordet Premium til.