Den bedste gave

Den bedste gave man kan give må være et varmt knus der varer ved. Giv en af dine kære en flot og funktionel kvalitetsplaid og lad ham eller hende føle din omsorg til hverdag. Hos Silkeborg Uldspinderi kan du finde kvalitetsplaider i ren uld, hvor kvaliteten altid er til at stå inde for.

Del ud af den gode stemning 

Når du giver en plaid i gave giver du modtageren et middel til ekstra afslapning og ro i en travl hverdag. Plaider er perfekte til den del af dagen, der skal nydes i et afslappende miljø. En plaid kan bruges på sofaen til en hyggelig stund eller på terrassen til en kølig sommeraften. Når man hygger sig alene eller er flere sammen, er der altid en god stemning - en plaid bidrager positivt til begge situationer.

Gaven der holder i mange år

Plaider og puder i Uld og Alpaka holder i rigtig mange år og pynter fint i boligens mange rum. En plaid er en gave du kan give til en der ønsker fornyelse i sit hjem, med en plaid kan sofaen få et helt nyt udtryk og dermed få forlænget sin levetid. Det kan også være modtageren har et smukt kunstværk, hvor farverne fortjener at blive understreget med en plaid i matchende farver. Fibrene er meget slidstærke og der skal ikke meget til for at passe på produkterne. 

En bæredygtig gave

Materialerne Uld og Alpaka er 100% bionedbrydelige og 100% genbrugelige. Der udledes ikke plastik under produktionen af produkter i Uld og Alpaka. Under produktionen af produkter i uld bruges der 18% mindre energi end under produktionen af produkter i polyester og op til 70% mindre vand end når man laver 100 trøjer af bomuld. Selvom det er imponerende hvor bæredygtig produktionen af Uld er, så er produktionen af Alpaka mere bæredygtig end det du lige har læst, altså er det to fantastiske materialer, der bidrager til at værne om vores jord.

En allergivenlig plaid

I forhold til allergivenlighed kan de fleste tåle plaider i alpakafibre, da disse plaider ikke indeholder lanolin. Nogle mennesker er allergiske overfor plaider i uld, det skyldes ofte at fåret producerer lanolin. Det er forskelligt hvor meget lanolin der er i uldplaiderne, da dette afhænger af hvor fåret lever. De skandinaviske får producerer mere lanolin, da lanolinen gør fåret ”vandafvisende” på den måde bliver de ikke helt tunge når det regner på dem. Fårene sydpå oplever ikke regn som de skandinaviske får, derfor har de ikke behov for at producere ligeså meget lanolin. En der oplever allergiske reaktioner på uldplaider vil ofte kunne tåle en plaid af Alpaka-fibre.