Sådan bruger du plaiden som sengetæppe

Vidste du, at Silkeborg Uldspinderi også laver plaider, der egner sig godt som sengetæpper? Vi har lavet nogle modeller ekstra store og givet dem en fin hørkant, så du kan benytte dem som et fint sengetæppe, der skaber ro for øjet.
 

Sengetæppe

Sengetæppe i uld

Vores uldsengetæpper er produceret ud fra vores dybdegående viden om produktion af uldprodukter. Vi har viden indenfor produktion af kvalitetsuld og specielt meget om bearbejdning af kvalitetsuld - vores viden bruger vi til at sikre, at produkterne du får hjem ikke kradser. Uldsengetæpperne kommer i mange forskellige størrelser, mønstre og farver og her får du et sengetæppe med både tyngde og varme.

Sengetæppe
Sengetæppe i baby alpaka

Mendoza er navnet på vores sengetæppe i materialet baby alpaka. Mendoza er produceret af noget af den blødeste pels, man kan finde på en alpaka. Sengetæppet er utroligt blødt og delikat og en hel del tyndere end sengetæpperne lavet i ren uld. Dog giver det stadig en dejlig varme, hvis du har brug for at tage det over dig.Sengetæppe

Sådan kan du style dit sengetæppe

Et sengetæppe kan have mange forskellige udtryk og når du bruger en plaid som sengetæppe kan du folde den på flere forskellige måder. Du kan for eksempel folde en plaid til en fin løber til fodenden af sengen, hvis du har noget flot sengetøj, du ønsker at vise frem samtidig med at sengen gerne må være redt fint op. Derudover kan du naturligvis også vælge en plaid, der er så stor, at den kan dække hele sengen. I den forbindelse vil det være oplagt at kombinere med puder i matchende farver, så du opnår et eksklusivt hotel-look.

Det gode ved at bruge en plaid som sengetæppe er også, at du har den lige ved hånden og kan bruge den som ekstra varme over dynen eller blot som et tæppe, hvis du tager en eftermiddagslur på sengen.

Se hele vores udvalg af sengetæpper lige her.