Magiske forårsstunder

Har du kolonihave, altan, terrasse eller have, så betyder udelivet en del. Særligt når vi oplever de magiske forårsstunder og lune eftermiddage og aftener som nu. Uanset hvordan du har indrettet dig, så er uderummet på denne årstid det vigtigste rum. Derfor er det oplagt at fylde uderummet med små (bløde) oaser, der giver lyst til at søge ud.

Pude og plaid i hængekøje

Overvej for eksempel, hvordan I bruger uderummet mest? Skal der være plads til leg, en hyggelig læsekrog eller mulighed for at spise ude? Skab gerne flere zoner, så der er et favoritspot til hele familien.

Sweater Plaid i pink

Er pladsen trang så drop de store liggestole og brug i stedet en tyk og blød plaid, som kan fungere til både leg, en picnic eller en tiltrængt lur.

Fyld store kurve med plaider og puder, så de er inden for nem rækkevidde, og så de lune aftener kan forlænges, uden at man er nødt til at rykke indenfor.

Tag plaiden med på tur

Vær heller ikke bange for at tage plaiden med på tur. Tag den i cykelkurven og inviter dine nærmeste med på picnic i sommerlandet. Dæk op med sommerligt service og server lækre snaks, mens i sammen nyder en hyggestund i naturens skød.

Find plaider til dit udemiljø her.