NYHEDER

SPRING SUMMER

NY KOLLEKTION

Rolige farver, dybe nuancer og et tidløst udtryk. Med den nye SS23-kollektion byder vi på to nye plaider; Santa Fe og Athen, der er skabt med et ønske om skabe plads til ro og afslapning – både alene og i samvær med andre.

SANTA FE - ELEGANTE OG TIDLØSE NUANCER

I SS23-kollektionen introducerer vi plaiden Santa Fe – en elegant, let og tidløs plaid, der skaber en særlig bevidst atmosfære af lys og varme. Med Santa Fe dykker vi ned i farvepaletten New Neutrals, der rummer de særlige harmoniske, neutrale farver, der fungerer som et alternativ til den klassiske beige.


Køb nu

ET DÆMPET, ROLIGT TERNET MØNSTER

Santa Fe fås i tre farver; Umber, Limestone og Walnut Brown. Fælles for dem alle er, at plaiderne har et dæmpet, roligt ternet mønster, hvor Limestone og Walnut Brown har en baggrund i en varm, hvid tone, mens Umber fås med baggrund i lysegrå. Santa Fe er lavet i det eksklusive baby alpaka, der virkelig lader de smukke farver komme til deres ret.


Køb nu

ATHEN

DYBE TONER MED PLADS TIL FORDYBELSE

SS23-kollektionen byder også på nye farver af vores populære plaid Athen. Her dyrker vi de helt dybe toner med de to intense farver Beetroot og Rosewood, der i efteråret blev lanceret på plaiderne Lima og Livø, og som nu fås i den lækre, voluminøse Athen i New Zealandsk lammeuld. 

MØRKE OG VARME RØDLIGE TONER

De to farver Beetroot og Rosewood leder tankerne mod sensommerens solmodne blommer eller en rig og fyldig Pinot Noir. Mørke og varme rødlige toner, der kun bliver rigere og mere sofistikerede kombineret med hjemmets øvrige interiør.

TAKTILITETEN I CENTRUM

Med lanceringen af Athen i de to nye farver giver vi nu muligheden for at dyrke de rige, røde toner i voluminøst New Zealandsk lammeuld der med fordel kan kombineres for et tone-i-tone udtryk, der virkelig lader taktiliteten være i centrum.

Athen Beetroot & Rosewood er i butikkerne og online fra primo maj.