Stilleben

vi er stolte af at kunne præsentere et nyt designsamarbejde, kaldet The Sweater, sammen med den danske designduo Stilleben. Designsamarbejdet er opstået gennem en fælles respekt for hinandens håndværk. Silkeborg Uldspinderi og Stillebens  designsamarbejde er resulteret i en vellykket  kollektion med stærke islæt fra både Stilleben og Silkeborg Uldspinderi.

"Vi drømte om en enkel og mønstret plaid med samme felling som en yndlingssweater, man har trukket over hovedet og efterladt på armlænet af sin sofa. Et enkelt mønster som giver en grafisk effekt i rummet, i fire appetitlige farvekombinationer, som man får lyst til at svøbe omkring sig.", fortæller Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft, der sammen udgør Stilleben. 

Plaidernes kommer i 4 klassiske douche farver, rose, blue, yellow og brown. Farverne er nøje udvalgt fra en varm farveskala, og tilføjer en fredfuld og harmonisk stemning til rummet som forener æstetik og hygge i stuen, på terrassen eller i soveværelset hele året rundt.

Lyø

Lyø er en plaid i tidløst design og kompromisløs kvalitet, som tilføjer hjemmet et luksuriøst touch med sin uimodståelige bløde og lækre overflade. Lyø er fremstillet af førsteklasses uld, vævet efter gamle traditioner og skabt i rolige neutrale nuancer, som er med til at skabe en afslappende atmosfære. Lyøs farveskala består blandt andet af en frodig og levende grøn, lune gråtoner og sofistikeret lilla, som sammen giver en delikat og monokrom farveoplevelse. Ved at kombinere de neutrale nuancer i grålige, grønlige og rødlige nuancer med en accent-farve som 'Grey Navys' orange, tilføjes et spændende udtryk i hjemmet.

Alrø

Alrø er ligesom Lyø en plaid i kompromisløs kvalitet i et klassisk udtryk. Farverne tillader et mere kulørt tiltag i indretningen, hvor blålige, grå og lilla toner tilføjer hjemmet en rolig og blød base. Plaidernes bløde overflade kombineret med skønne farver i smukke kontraster tilfører enhver bolig en plaid i tidløst design, som er skabt til både de lange vintermåneder indendøre og de smukke sommeraftener under åben himmel.