Nyheder

Vores fokus denne sæson har været udviklingen af ​​en ny tidløs og stærk farveskala til vores plaider. Vi har indarbejdet både varme og kolde farver og farver, der kan blandes og matchet på flere forskellige måder. Vi har kigget på autentiske tæppe designs fra arkiverne og matchet dem med farver, der repræsenterer vores nordiske fundament.

Når vi udvikler nye farver, bliver vi draget af naturen. Flora, fauna, planter, træer, blomster, bær, hav, himmel, jord, mineraler og pigmenter. Det er hvad denne nye kollektion repræsenterer.

Lad dig omfavne af plaider af den højeste kvalitet, der kan varme dig og dine kære i mange år. Vi byder dig velkommen til at finde inspiration i vores nye efterårskollektion.

MANDØ

Mandø er en klassiker i Silkeborg Uldspinderi-kollektionen. En blød udgave af et design og i en farveskala, som vi gerne vil definere som de nye neutrale. Et ærligt produkt i en autentisk kvalitet og i et autentisk design.

Mandø lanceres i denne sæson i en grå farveskala og med to nye farver introduceret for allerførste gang i Silkeborg Uldspinderi kollektionen - nemlig Fjord og Seaweed.


Se mere

LIVØ

Livø vil måske for nogle se bekendt ud, da denne plaid har et design som vores bedst sælgende Fanø plaid, men vi har udskiftet den hvide base med en kold grå farve for at give Livø et mere nutidigt udtryk.

Kombineret med de nye farver Seaweed, Fjord og Rosewood får du en harmonisk samling af tæpper i samme farvetone – en naturinspireret farvesammensætning, der ikke griber ind i en indretning og som giver dig et element, der nemt kan indpasses i dit hjem.


Se mere

ASKØ

Askø er et nyt design fra arkiverne, som vi lancerer i farvekombinationer, der går på tværs af kollektionen. Designet er kendetegnet ved striber og et grafisk zig-zag mønster – men i en neutral farveskala, der lader elementet af taktilitet være i fokus.

Askø lanceres i den nye farve Herbal – en lys kakifarve, der matcher kvaliteten af ​​den skandinaviske uld perfekt. Plaiden er lavet af Skandinavisk uld og nemt matches i et tone-i-tone hjem i en lys farveskala. Derudover kommer denne plaid også i en mørkegrå og blålig variant. 

DREJØ

Drejø er et nyt design inspireret af danske møbeldesigns fra 70'erne. Drejø har seks store felter i varierende farver – et fedt udtryk med et grafisk præg. Afhængig af måden du folder tæppet på, er det muligt at skabe forskellige atmosfærer og udtryk.

Drejø præsenteres i klassiske farver – en grå variant, en blålig tone i farveskalaen og i rosa, hvilket giver et mere subtilt og feminint touch til plaiden. 


Se mere

LIMA

Lima plaiden lanceres i fire nye farver denne sæson – farver, der er dybe, intense og sofistikerede. Lima passer perfekt ind i et hjem med høj æstetik og sans for design. Og det er det, der kendetegner de elegante Alpaka kvalitets tæpper, de kalder nærmest på mættede farver, så vi kan få det mest sublime udtryk ud.


De fire nye farver er Beetroot  – en rødlig, elegant farve, Rosewood – der henleder reference til terracotta, Caramel – en gylden, karryagtig farve og Pine – en mørkegrøn farve med reference til de danske skove.


Se mere

CARACAS

Caracas tæppet er et nyt design lanceret i vores eksklusive baby alpaka. Skabt i et grafisk design med reference til 70’erne – et klassisk mønster, men tilpasset et moderne udseende.

Caracas plaiden lanceres i fire farvekombinationer, der matcher alpaka ulden rigtig godt. Du får den varme Caramel med en mørkegrå tern. Den klassiske Marina er marineblå og lysegrå – en kombination, der giver kontrast. 

Det elegante Beetroot matches med den blødere lysegrå. Og den nye farve Umber – en kold kaki – møder en mørkegrå tern. Fire stærk kombinationer, der kan mikses og matches med resten af ​​AW22-kollektionen.


Se Mere