NYHED

STILLEBEN KOLLEKTION

THE POLYCHROME COLLECTION

Da Silkeborg Uldspinderi og Stilleben lancerede The Sweater i 2020, var det med et fælles fokus på materialer af høj kvalitet, dygtigt håndværk og langtidsholdbart design. The Sweater er hurtigt blevet en ny klassiker i Silkeborg Uldspinderis sortiment, og nu udvides den populære kollektion med en helt ny version kaldet: The Polychrome Collection. 

Kollektionen er i butikkerne og online fra medio november.

LET SOM LUFT

Kollektionen er vævet i 100% uld og er en blød, behagelig tilføjelse, der vil give et karakteristisk udtryk og modspil til andre mere nedtonede puder og plaider


Se mere

LAD DIG OMFAVNE

The Polychrome Collection består af en serie af puder og plaider i tre stærke farve-kombinationer; Orange/Brown, Lavender/Purple og Green/Sage. De varme farver er karakterfulde og omfavnende med deres mættede, tone-i-tone nuancer. 


Køb Nu

THE SWEATER PUDER

The Sweater Cushion lanceres i 7 farver; de allerede velkendte og populære Blue, Green, Brown og Cobalt, sammen med de nye farver Orange, Golden Yellow og Black. 

EN GENERØS STØRRELSE PUDE

The Sweater Cushion; en generøs størrelse pude på 50 x 70 cm, med et stærkt grafisk udtryk. Puderne komplimenterer plaiderne på fineste vis og er samtidig et godt supplement i sofaen. 


Se flere farver her

THE SWEATER PLAID

NYE FARVER PÅ EN KLASSIKER

The Sweater lanceres dette efterår i tre nye farver; en varm orange, en gylden gul og en klassisk sort. 


Se mere