Stilleben

Stilleben - The Sweater Collection 

Stilleben er en kendt designduo, som har lavet en serie kaldet Stilleben. Bag The Sweater Collection er designerne Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft.

 

Vi er stolte af at kunne præsentere et designsamarbejde, kaldet The Sweater, sammen med den danske designduo Stilleben. Designsamarbejdet er opstået gennem en fælles respekt for hinandens håndværk. Silkeborg Uldspinderi og Stillebens  designsamarbejde er resulteret i en vellykket  kollektion med stærke islæt fra både Stilleben og Silkeborg Uldspinderi.

 

"Vi drømte om en enkel og mønstret plaid med samme felling som en yndlingssweater, man har trukket over hovedet og efterladt på armlænet af sin sofa. Et enkelt mønster som giver en grafisk effekt i rummet, i mange appetitlige farvekombinationer, som man får lyst til at svøbe omkring sig.", fortæller Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft, der sammen udgør Stilleben. 

 

Plaidernes kommer i mange klassiske smukke farver. Farverne er nøje udvalgt fra en varm farveskala, og tilføjer en fredfuld og harmonisk stemning til rummet som forener æstetik og hygge i stuen, på terrassen eller i soveværelset hele året rundt.

Se Stilleben´s "The Sweater Collection" & "The Polychrome Collection" her