AUTUMN / WINTER KOLLEKTION

Omfavnelse af den skandinaviske natur og de evigt skiftende årstider. Vores nye AW23-kollektion er en hyldest til den fængslende skønhed i skandinavisk natur og rytmen i de skiftende årstider. Inspireret af de rå landskaber og harmoniske nuancer, der definerer norden, afspejler hvert stykke i denne kollektion vores designfilosofi.

SEASON

Opdag ægte skønhed med den fantastiske Season-plaid. Plaiden er inspireret af den betagende, skandinaviske natur og de skiftende årstider, der bringer harmoni og stemning til ethvert rum.

Season-plaiden er vævet i 100 % lammeuld, der omhyggeligt er udvalgt til plaiden. Valget af materiale sikrer en blød og behagelig overflade samt uldens naturlige varme og isoleringsevne.  

Farveskalaen på Season-plaiden er nøje afstemt til at afspejle de bløde og smukke farver, der kendetegner de skiftende skandinaviske årstider og den omkringliggende natur. De kølige og beroligende nuancer af blå og grøn minder om kyster og skove, mens de varme og indbydende toner tilføjer en særlig charme.

Season-kollektionen spænder fra de helt naturlige toner til de mere kraftige nuancer.

KOMMER SNART

CARACAS

Caracas-serien er udvidet med tre nye farver til efteråret. Med en grå base kommer de to lyse farver til at udstråle en naturlig skønhed, mens den sorte farve tilføjer en mere maskulin og minimalistisk stil.

Det klassiske design er inspireret af den skandinaviske arkitekturkultur og fremhæver plaidens grafiske udtryk. Vævet i den fineste baby alpaka er Caracas-plaiden let og elegant og passer perfekt ind i ethvert hjem med sit tidløse og klassiske design.

Caracas lanceres i tre nye farver: Black, Pine og Rosewood.

KOMMER SNART

DREJØ

Drejø-plaiden er indbegrebet af de skandinaviske designtraditioner. Med seks store felter i forskellige farver udstråler den et stramt og grafisk udtryk, der bliver smukt balanceret af de bløde farver. Plaidens design muliggør forskellige atmosfærer og udtryk afhængigt af, hvordan den foldes. Som resten af Ø-serien er Drejø vævet af
100 % uld, hvor vi tilstræber at bruge så meget skandinavisk uld som muligt, derved kombinerer Drejø både æstetik og funktionalitet og er en perfekt ledsager til enhver indretning. 

Drejø lanceres i fire nye farver: Sage, Sea, Aqua og Camel. 

KOMMER SNART

ASKØ

Askø blev sidste år introduceret i tre farver, der alle er skabt med inspiration fra den skandinaviske natur. Plaiden har et harmonisk design, der er kendetegnet ved striber og et sildebensmønster – men i en neutral farveskala, der lader det taktile element være i fokus.

Med farvekombinationer, der går på tværs af kollektionen omfavnes vores tilgang til et enkelt og klassisk design, og der skabes en smuk harmoni mellem de forskellige modeller. 

Askø lanceres i farven Rosewood.  

KOMMER SNART

BORNHOLM

Bornholm-plaiden er en klassisk uldplaid og en del af vores Ø-kollektion. Plaiden følger de klassiske designtraditioner, hvilket ses i det underspillede design af diagonale mønstre. Plaiden introduceres nu i en ny størrelse på 130 x 200 cm, der kombineret med det klassiske design sikrer, at den passer ind i ethvert rum. 

 De fire farver, der er inspireret af den mere rå natur fra Bornholm, omfavner én med varme og blødhed. Med sit bløde og minimalistiske udtryk og tidløse naturfarver, der passer perfekt ind i den rene skandinaviske æstetik samt den populære Japandi stil, tilføjer plaiden en følelse af ro og fordybelse. 

Bornholm lanceres i vores klassiske naturfarver: Light Grey, Birch Sand, Gotland Brown og Nature. 

KOMMER SNART